Advertisement

Φωτιά Στο Αλεποχώρι : H Fwtia Se Sxino Alepoxwri Apo To Diasthma H Ka8hmerinh - Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της τετάρτης (19/5) στο σχίνο κορινθίας έδωσε η.

Φωτιά Στο Αλεποχώρι : H Fwtia Se Sxino Alepoxwri Apo To Diasthma H Ka8hmerinh - Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της τετάρτης (19/5) στο σχίνο κορινθίας έδωσε η.. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινήθηκε προς το αλεποχώρι. Η πυρκαγιά ξέσπασε στον σχίνο, όμως οι άνεμοι την «έστειλαν» προς το αλεποχώρι. Έως το απόγευμα η φωτιά είχει κάψει περίπου 20.000 στρέμματα δάσους. Η φωτιά έχει κατευθυνθεί προς το αλεποχώρι, κοντά στον οικισμό μάζι, με τις αρχές να δίνουν το πρωί της. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι.

Εντολή εκκένωσης και στο αλεποχώρι δόθηκε προληπτικά από τις αρχές εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει να κατακαίει περιοχές της κορίνθου. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Λίγο μετά τις 16:00, οι κάτοικοι του αλεποχωρίου κλήθηκαν να εγκαταλείψουν την. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά.

Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr
Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Ekkenw8hkan Xwria Kai Monasthria Pros Alepoxwri Kineitai To Metwpo Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο αλεποχώρι που ζει δύσκολες στιγμές καθώς οι φλόγες πλησιάζουν τον οικισμό. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Είμαι εδώ από την στιγμή κιόλας που εκδηλώθηκε η φωτιά. Αυτή την ώρα στο μέτωπο που κινείται προς το αλεποχώρι επιχειρούν 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων, 62 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης με υδροφόρες. Από πλευράς του, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς, που βρέθηκε στο αλεποχώρι, ανέφερε ότι η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση, ενώ υπάρχουν δύο μέτωπα στο καλκάνι και στα παπαγιαννέικα, «τα οποία μας απασχολούν λόγω του ανάγλυφου». Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι.

Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Η πυρκαγιά ξέσπασε στον σχίνο, όμως οι άνεμοι την «έστειλαν» προς το αλεποχώρι. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινήθηκε προς το αλεποχώρι. Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της ελλάδας, την αθήνα τη θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Από πλευράς του, ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων νίκος χαρδαλιάς, που βρέθηκε στο αλεποχώρι, ανέφερε ότι η πυρκαγιά βρίσκεται σε ύφεση, ενώ υπάρχουν δύο μέτωπα στο καλκάνι και στα παπαγιαννέικα, «τα οποία μας απασχολούν λόγω του ανάγλυφου». Ειδικότερα, η κάμερα του mega βρέθηκε στο ντουράκο, έναν οικισμό που εκκενώθηκε προληπτικά, στο αλεποχώρι. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Εντολή εκκένωσης και στο αλεποχώρι δόθηκε προληπτικά από τις αρχές εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει να κατακαίει περιοχές της κορίνθου. Στο αλεποχώρι, όπου συνεχίζουν να δίνουν μάχη οι πυροσβέστες, για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο λουτρακίου βρίσκεται το reader.gr. Οι αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν εντολή στους κατοίκους του αλεποχωρίου να εγκαταλείψουν το χωριό. Αυτή την ώρα στο μέτωπο που κινείται προς το αλεποχώρι επιχειρούν 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων, 62 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης με υδροφόρες. Αύριο, κυριακή, στις 9 το πρωί θα μεταβεί κυβερνητικό κλιμάκιο στο αλεποχώρι, το οποίο θα πραγματοποιήσει μία πρώτη αποτίμηση της καταστροφής από τη φωτιά. Η φωτιά έχει κατευθυνθεί προς το αλεποχώρι, κοντά στον οικισμό μάζι, με τις αρχές να δίνουν το πρωί της.

Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Έως το απόγευμα η φωτιά είχει κάψει περίπου 20.000 στρέμματα δάσους. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της τετάρτης (19/5) στο σχίνο κορινθίας έδωσε η. Οι αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν εντολή στους κατοίκους του αλεποχωρίου να εγκαταλείψουν το χωριό.

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Se Katastash Ektakths Anagkhs To Alepoxwri Pws 8a Apozhmiw8oyn Oi Plhgentes Ellada Athens Magazine
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Se Katastash Ektakths Anagkhs To Alepoxwri Pws 8a Apozhmiw8oyn Oi Plhgentes Ellada Athens Magazine from www.athensmagazine.gr
Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της τετάρτης (19/5) στο σχίνο κορινθίας έδωσε η. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στα. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Καμένα σπίτια και ένα καταπράσινο δάσος άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά στο αλεποχώρι. Εντολή εκκένωσης και στο αλεποχώρι δόθηκε προληπτικά από τις αρχές εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει να κατακαίει περιοχές της κορίνθου. Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της ελλάδας, την αθήνα τη θεσσαλονίκη ή την επαρχία.

Αυτή την ώρα στο μέτωπο που κινείται προς το αλεποχώρι επιχειρούν 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων, 62 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης με υδροφόρες.

Η φωτιά έχει κατευθυνθεί προς το αλεποχώρι, κοντά στον οικισμό μάζι, με τις αρχές να δίνουν το πρωί της. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Εντολή εκκένωσης και στο αλεποχώρι δόθηκε προληπτικά από τις αρχές εξαιτίας της φωτιάς που συνεχίζει να κατακαίει περιοχές της κορίνθου. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της τετάρτης (19/5) στο σχίνο κορινθίας έδωσε η. This is a modal window. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Έως το απόγευμα η φωτιά είχει κάψει περίπου 20.000 στρέμματα δάσους. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Αυτή την ώρα στο μέτωπο που κινείται προς το αλεποχώρι επιχειρούν 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων, 62 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης με υδροφόρες. Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Εκτός ελέγχου η φωτιά στη κορινθία και ο ένας μετά από τον άλλο οικισμοί εκκενώνονται!

Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Αυτή την ώρα στο μέτωπο που κινείται προς το αλεποχώρι επιχειρούν 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων, 62 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα, ενώ συνδράμουν εθελοντές και δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης με υδροφόρες.

Fwtia Se Korin8ia Dytikh Attikh Anazwpyrwsh Se Alepoxwri Mayrolimnh Skai
Fwtia Se Korin8ia Dytikh Attikh Anazwpyrwsh Se Alepoxwri Mayrolimnh Skai from www.skai.gr
Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της ελλάδας, την αθήνα τη θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Είμαι εδώ από την στιγμή κιόλας που εκδηλώθηκε η φωτιά. Εκκενώνονται λόγω της πυρκαγιάς που έχει εξαπλωθεί προς το αλεποχώρι. Στο αλεποχώρι, όπου συνεχίζουν να δίνουν μάχη οι πυροσβέστες, για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά, που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο λουτρακίου βρίσκεται το reader.gr. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι.

Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της ελλάδας, την αθήνα τη θεσσαλονίκη ή την επαρχία.

Καμένα σπίτια και ένα καταπράσινο δάσος άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά στο αλεποχώρι. Η επικαιρότητα από κάθε γωνιά της ελλάδας, την αθήνα τη θεσσαλονίκη ή την επαρχία. Γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Δύσκολη είναι η κατάσταση και στο αλεποχώρι που ζει δύσκολες στιγμές καθώς οι φλόγες πλησιάζουν τον οικισμό. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Δύσκολες ώρες στο αλεποχώρι, αποπνικτική η ατμόσφαιρα στην αττική 20 μαΐου 2021 1076 Εκκενώνονται λόγω της πυρκαγιάς που έχει εξαπλωθεί προς το αλεποχώρι. Ειδικότερα, η κάμερα του mega βρέθηκε στο ντουράκο, έναν οικισμό που εκκενώθηκε προληπτικά, στο αλεποχώρι. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινήθηκε προς το αλεποχώρι. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της τετάρτης (19/5) στο σχίνο κορινθίας έδωσε η. Εκτός ελέγχου η φωτιά στη κορινθία και ο ένας μετά από τον άλλο οικισμοί εκκενώνονται! Είμαι εδώ από την στιγμή κιόλας που εκδηλώθηκε η φωτιά.

Posting Komentar

0 Komentar